Index Vakbarát Hírportál

Itthon 480, de a világon sokkal több és sokkal kevesebb is lehet, mi az?

2022. március 13., vasárnap 08:48

Utánajártunk, hogy mitől függ az üzemanyagok ára és leteszteltünk egy Honda Accordot, ami a használtpiacon nem is annyira titkos tipp. Kiszivárgott képeken a legújabb Maserati, ami sajnos nem egy elegáns kupé, hanem egy hobbiterepjáró. Közben idén 75 éves a Ferrari és megjelent a Gran Turismo 7 is. Totalcar Híradó.

Az üzemanyagok hatalmas utat tesznek meg, mire egy kazahsztáni olajmezőről elérnek egy autó motorjába. De mitől függ, hogy éppen mennyibe kerülnek, amikor nem maximálják az árukat kormányok? Kifejtjük!

Idén 75 éves a Ferrari, a vérlázítóan csodálatos sportautókat gyártó, kis manufaktúrából a világ tetejéig jutó olasz márka. A csillogó, ordító, szoborszerű autók mögött egy lakatos fia, Enzo Ferrari állt, az ő története pedig legalább olyan érdekes, mint ikonná vált négykerekűié.

A hobbiterepjárók és a kisköbcentis, turbófeltöltős, bonyolult benzinmotorok korában illik megbecsülni egy egyszerű szívómotorral szerelt, nem is olyan öreg használt szedánt. A piac talán nem is olyan titkos tippje a Honda Accord, amiből mi egy 2009-es példányt teszteltünk.

Kiszivárgott pár kép a még be sem mutatott új Maseratiról, ami sajnos nem egy elegáns arányú kupé, hanem egy hobbiterepjáró lesz. A Levante után lefele bővül majd a paletta egy kisebb modellel.

Bemutatták a világ egyik leghíresebb autós játékának, a Gran Turismónak a hetedik részét. A Sony gondozásában készülő újdonság kizárólag PlayStationre érkezik, mi pedig kipróbáltuk, hogy ennyi rész után mennyi nafta maradt benne.

Rovatok