Index Vakbarát Hírportál

Meg kéne szüntetni a jobbkéz-szabályt?

2022. április 2., szombat 06:06

A jobbkéz-szabály régóta velünk van, de nem lenne egyszerűbb, ha simán mindenhová macisajt kerülne? Közben az Erőmérőben egy különleges hajtású Mitsubishi Outlandert mértünk, aztán a gyerekülések helyes használatáról is szó lesz. Továbbá egy visszahívás tűzveszélyes autók miatt és egy csodás Ferrari. Totalcar Híradó.

A KRESZ-vizsgák legnehezebb kérdései általában a jobbkéz-szabályhoz kötődnek. Ki haladhat át elsőként, és a gyakorlatban mire jó az egész? Nem lenne egyszerűbb, ha mindenhová kikerülne a macisajt?

Az Erőmérőben egy Mitsubishi Outlander járt, méghozzá a PHEV, azaz tölthető hibrid változat. De mit tudott a Magyarországon is népszerű típus a mérőpadon? A videóból kiderül.

Sokszor a balesetek kimenetele nemcsak a szerencsén, hanem a jó előkészületeken is múlik. A gyerekülés esetén fokozottan fontos kérdésről van szó. De hogyan kell hatékonyan használni? Utánajártunk.

A Volkswagen-csoport több mint százezer autót hív vissza, mivel ezek tűzveszélyesek lehetnek. Az ok elsőre nem tűnik komolynak, egy burkolat lazulhat meg, ez azonban rossz esetben tűzhöz is vezethet.

A Dinót sokan az egyik legszebb Ferrarinak tartják. Enzo fia után nevezte el a márka első középmotoros sportautóját, amelyet a Pininfarina stúdió rajzolt ilyen lélegzetelállítóra.

Rovatok