Index Vakbarát Hírportál

Felborította a tornádó a Silveradóját, egy kereskedés meglepte egy vadiújjal

2022. április 3., vasárnap 05:57

Keménytetős, napi közelkedésre is alkalmas kabriók, aztán egy érdekesen működő kuplung. A többi tiszta Amerika: szó lesz az 1000 lóerős, elektromos Hummer eladásairól, egy először szerencsétlenül, aztán mégis szerencsésen járt Chevy Silverado tulajáról, és még egy öreg Ford Broncót is mutatunk, amiben modern szív dobog. Totalcar Híradó.

Keménytetős kabriók hárommillió alatt, amik mindennapi használatra is alkalmasak? Megnéztünk három potenciális példányt. Opel, Ford és Volkswagen kabriók egymás ellen a Telepjárók legfrissebb részében.

Nem emel ki rendesen a kuplung a 2014-es Golfban, de a hiba csak néha jön elő. Főleg olyankor jön elő a probléma, amikor már egy ideje nem használta a tulaj az autót, illetve hidegben. Mi lehet a baj?

Felborította a tornádó egy srác autóját az Egyesült Államokban, aki egy karcolás nélkül megúszta az esetet. A 16 éves Riley vezette Chevy Silveradóról ez azonban nem mondható el. Egy kereskedés azonban megkereste Riley-t és meglepték egy vadiúj Silveradóval.

Csodálatosan múltidéző stílusával már első ránézésre is kívánatos ez a teljesen felújított, 1979-es Ford Bronco. De van itt még más is: a motortér modern technikát rejt.

Nem meglepő, hogy pont a Hummer készítette el a legdurvább elektromos pickupot. Az 1000 lóerős szörnyeteg ennek megfelelően hamar olyan népszerű lett, hogy a gyártás nem tudja tartani a lépést a kereslettel. Ha valaki a Hummer újdonságát vinné haza, akkor úgy néz ki, hogy éveket várhat majd rá.

Rovatok