Index Vakbarát Hírportál

Mennyit számít 10 km/h a fogyasztás szempontjából?

2022. április 6., szerda 05:57

Szó lesz a szigorúbb sebességkorlátok lehetőségéről, egy török–magyar harcjárműről és egy nagyon gyors Mazdáról, remek pilótával. Továbbá lesz még egy új DeLorean, de mit akar az Audi a McLaren F1-es részlegétől? Totalcar Híradó.

Ahogy egyre nő az üzemanyagok ára, úgy egyre jobban felértékelődik bármilyen megoldás, ami a fogyasztást ténylegesen csökkentheti. Még akár a sebességkorlátok csökkentése is megoldást kínálhat erre a problémára.

Sokrétű harcjármű a Gidrán, ami törökmagyar koprodukcióban készül és Magyarországnak is lesz belőle 300 darabja. De mit tud a valóságban egy ilyen?

A Tulaj a pályán legfrissebb részében egy öreg Mazda és képzett sofőrje kerülnek a középpontba. A Mazda MX-5 eleve kiváló, amihez a stratégiailag fontos pontokon hozzá is nyúltak. De jó autót is csak jó pilóta tud rendesen kiautózni.

A DeLorean a legtöbb ember számára a Vissza a jövőbe-filmek kapcsán ugrik be, mint az időgéppé alakított autó. Lassan a célegyenesben van az új modell is, amit a gyártó várhatóan augusztusban mutat majd be a nagyérdeműnek.

Az Audinak állítólag a McLaren F1-es részlegére fáj a foga. A pletykák szerint beszállnának a száguldó cirkuszba, de költséghatékonyabbnak tűnik egy már meglévő csapatot egyben megvenni, mint egy sajátot összeállítani a nulláról.

Rovatok