Index Vakbarát Hírportál

Dízel-BMW, szivárgó hidrogén és halottas lakókocsi

2022. április 16., szombat 06:05

Nemcsak a gyártóknak, de a végfelhasználóknak is viharos manapság az autóipar, így remek alternatívának ígérkezik egy klasszikus felépítésű, de fiatal dízel-BMW.

Hamarosan bemutatkozik a hetedik generációs Ford Mustang, most két külön forrásból is kiszivárgott róla néhány kép.

Sokféle modellből készülhet lakóautó, az alap főleg egyszerű dobozos furgonokat szokott jelenteni, de lehet azért ezt extrémebben is csinálni.

A BMW hamarosan bekebelezi a házi tunercégét, az Alpinát, de addig is itt a frissített X7-esből faragott verziójuk, az XB7.

Az elektromos autók ellenzőinek egy része inkább az alternatívában, az üzemanyagcellában hisz, de a hidrogénszektornak is megvannak a maga gyengeségei/veszélyei

Klasszikus amerikai izomautó a Dodge Charger, a csőrös-szárnyas Daytona pedig a modell krémje. Egymillió dollárt is megér, ha olyan különleges kiadás, mint ez a zöld példány

Május közepén tartjuk a 35. Parkoló Parádét, amit kimondottan a tuningnak szentelünk, itt olvashatod a beharangozóját, ni.

Az Erőmérő padjára ezen a héten egy német kupé került: az Audi S4 különlegessége azonban nem a mélyfekete fényezés, hanem a kompresszor.

Nyitókép: Csepreghy Dani

Rovatok