Index Vakbarát Hírportál

Az 1200 lóerős monster truck 6 tonnával is messzire száll

2022. április 17., vasárnap 06:24

Hatalmas kerekek és óriasi testek repülnek a levegőben, aztán egy öreg Opel kombi beszerzéséről és egy Skoda Fabiáról is szó lesz. Aztán pedig egy tanulságos baleset és egy baleset nélkül megúszott necces helyzet. Totalcar Híradó.

Ezúttal a Hot Wheels Monster Truck Live kulisszái mögé néztünk be. Ezek a nehéz, 1200 lóerős szörnyetegek messzire repülnek az ugratókról és mégis egyben maradnak. Hogyan csinálják?

Hogy lesz valakinek a mindennapi autója egy 30 éves Opel kombi? Szerkesztőségi sztori olyan egy öreg Opel beszerzéséről, aminek a tulaja sose szeretett volna a típusból kettőt. Valahogy mégis lett.

Aki az amerikai közlekedésbiztonsági szervezetnél, vagyis az IIHS-nél dolgozik 30 évig, annak van némi fogalma arról, hogy az autók mennyit fejlődtek biztonsági szempontból az évek során. Szerencsésen alakuló szerencsétlenség is alátámasztja ezt.

Jávorszarvasteszten sok meglepő autó elvérzett már és sok esélytelennek tűnő ért el jó eredményt. De mi a helyzet a népszerű Skoda Fabia alapmodelljével?

Záróvonalon előzött a kamion és még az se érdekelte, hogy jönnek szemből. Minden adott volt egy nagy balesethez, ehhez képest pedig óriási szerencse, hogy mindenki résen volt és nem történt baj.

Rovatok