Index Vakbarát Hírportál

A kereskedőtől félsz, de tekert órás romot magánszemélytől is kaphatsz

2022. május 4., szerda 05:56

Amikor már úgy tűnik, szinte elfogytak a rossz autók, mindig jön egy rom, amely visszaránt a valóságba. A Totalcar Híradóban erről, valamint a használt Opel Insigniáról, egy spéci Ladáról, na meg 250 millió forint ablakon kidobásáról is szólunk.

Sok autóvásárlótól hallani, hogy azért nem akarnak kereskedőtől venni, mert biztosan átveri őket. Pedig nem attól függ, milyen egy használt kocsi, hogy ki árulja. Magánszemélytől is kifoghatunk életveszélyes romokat:

Ladázni 2022-ben? Naná! Egy igazán igényesen megépített gép a szlalompályánkon, de lássuk, mire megy a jóval modernebb riválisok idejével szemben, ha értő kezek kormányozzák:

Sok belőle az eladó, elég nagy egy családnak is, és épeszű pénzért meg lehet venni. Ez az Opel Insignia első generációja. Utánajártunk, milyen motorral érdemes megvenni, és kell-e tőle félni egyáltalán:

PET-palackok felhasználásával gyárt autógumikat a Continental, és ez nem a bizonytalan jövő, hanem máris a jelen! Az abroncsot merevítő vázszerkezet készül a szokatlan anyagból, nem pedig a futófelület:

250 millió forintot sokféleképpen el lehet költeni. De talán a legkevésbé észszerű módja, ha fogjuk a méregdrága sportkocsinkat, és bedobjuk a fák közé. Mindezt azelőtt, hogy igazán kiélveztük volna:

(Borítókép: Bolla György / Totalcar; címlapkép: Autórevizor / Totalcar)

Rovatok