Index Vakbarát Hírportál

Nép-Porsche és hibák vezetés közben

2022. május 8., vasárnap 06:06

Volt egy Porsche, amit a gyártó nagy tömegeknek szánt, a sztorija pedig nagyon érdekes. Szó lesz még egy épülő BMW-ről, vezetési hibákról, a Ferrari hobbiterepjárójáról és lopott trakorokról is. Totalcar Híradó.

A Porsche névről szinte mindenkinek egyből a 911-es ugrik be, mint az egyik legmeghatározóbb sportautó, ami valaha készült. De volt olyan típus is, amit nem drága sportautónak, hanem kifejezetten népautónak szántak és amiről szinte senki nem gondolná, hogy a márkának bármilyen köze van hozzá.

Autót építeni nem egyszerű feladat és nem árt, ha szakértelem is társul az igyekezet mellé. Videósorozatunkban egy kis BMW építéséről tudósítunk, amibe nagy motor kerül egy olyan ember által, akinél az igyekezet és a szaktudás találkozik.

Sokan hajlamosak elhinni magukról, hogy mivel már évek óta vezetnek és rengeteg kilométer van a lábukban, őket már nem érhetik nagy meglepetések. Ez az elképzelés azonban viszonylag ritkán fedi a valóságot. De mi az az 5 hiba, amit sokan elkövetnek? És hogyan lehet ezekre felkészülni?

Ukrajnában elloptak 27 darab John Deere mezőgazdasági gépet, összesen nagyjából 5 millió dollár értékben. Ezek a gépek azonban a beépített GPS-nek köszönhetően hamar előkerültek és nem ez az egyetlen fordulat a történetben.

Azt már egy ideje tudni lehet, hogy a Ferrari hobbiterepjárót készít, de hiába teltek el az első hírek óta évek, még mindig kevés a biztos pont. Most azonban érkezett egy bíztató hír, ráadásul elég magas szintről.

Rovatok