Index Vakbarát Hírportál

Méregdrága luxus és egy jó megoldás az Opeltől

2022. május 19., csütörtök 05:46

Az Opel Grandland faceliftes változatát teszteltük, de felmerült egy vásárlási kérdés is egy fiatal, de nagyon drága használt autóval kapcsolatban. Szó lesz még egy nagyon olcsó Daewoo-ról, a frissített 3-as BMW-ről, és egy öreg M5-ösről is, amiért hatalmas összeget kérnek. Totalcar Híradó.

Az Opel 2017-ben került a franciák kezébe, de már előtte is készült közös modelljük, ez volt a Grandland X. A modellt 2021-ben frissítették, a neve mellől pedig eltűnt az X. Most egy automata váltós dízel járt nálunk, ami meglepően jó választ ad fontos kérdésekre.

Adott egy Ford Kuga, aminek a tulaja a magasabb kategóriák felé kacsintgat, egy használt, hibrid Lexus NX-et nézett ki. A híresen megbízható Toyota prémiummárkájának jó híre van, de vajon mennyire kockázatos egy ilyen autó 4 évesen?

A MűhelyPRN legfrissebb részében egy olcsó közlekedési eszközé lesz a főszerep. Egy 20 éves Daewoo Lanos érkezett ávizsgálásra kicsi szívómotorral és szögegyszerű technikával.

A BMW frissítette az egyik legnépszerűbb modelljét, a 3-as sorozatot. A külsőhöz visszafogottan nyúltak, de a beltér sokat változott az elődhöz képest. Szerencsére a vesék mérete is elfogadható szinten maradt.

Egy új BMW után következzen egy régi: egy E34-es sorozatú M5-öst kínáltak eladásra, méghozzá gigantikus összegért. Az eleve ritka típusból a korából fakadóan ma már kevés szép példány létezik, ez itt ráadásul egy különkiadás.

Rovatok