Index Vakbarát Hírportál

Hihetetlen veteránokat láttunk a Balatonnál

2022. május 22., vasárnap 06:09

Imádnivaló öreg autókat szemléltünk meg Balatonfüreden, közben az MNB pedig javaslatcsomagot dolgozott ki az elektromos autók támogatásának megváltoztatására. Továbbá egy öreg Astra GSi története, egy szinte nem létező robogó és egy különleges Aston Martin. Totalcar Híradó.

Ha valaki igazán csodás veteránokat szeretett volna látni, annak Balatonfüreden kellett keresgélnie, az idei Concours D'Elegance-on. A kilátogató szerencsések olyan autókat nézegethettek közelről, amikből sokat normális esetben múzeumokban mutogatnak. Élménybeszámoló.

Az MNB változtatna a villanyautók támogatásán, amit egy 144 pontos javaslatcsomagban taglalnak. Véleményük szerint több töltőpontra is szükség lenne, illetve a társasházi töltés nehézkességén is könnyítenének.

Szerkesztőségünk bővelkedik érdekes autókban, amiről a tulajaik is szívesen beszélnek. Ez itt most egy 30 éves Opel Astra GSi története, ami már 12 éve a gazdájánál van, ennél fogva van mit mesélnie róla.

A Piaggio Zip Bimodale egy annyira nem létező modell, hogy még a Google sem ismeri. Mi viszont megkaparintottunk egyet ebből a különleges, hibrid robogóból és leteszteltük.

Az Aston Martin DB5 talán a legikonikusabb az angol márka modelljei közül. James Bond szolgálati autójaként vált igazán híressé, most pedig itt egy olyan példány, ami magáé James Bondé, vagyis az őt először alakító színészé, Sean Conneryé volt.

Rovatok