Index Vakbarát Hírportál

Így használd a klímát, hogy sokáig működjön

2022. május 24., kedd 06:30

Ma már az olcsóbb használt autók nagy részében is találunk légkondit, de nem mindenki használja helyesen. A Totalcar Híradóban ehhez adunk tippeket, dízelmotorért könyörgünk egy hobbiterepjáróhoz, valamint a Moszkvics visszatéréséről is hozunk friss információkat.

Ma már az egyik legalapvetőbb autós extra a klíma, még az olcsóbb használt autók jelentős hányadában is megtaláljuk. A nagy melegben mindenkinek jólesik egy kis hűsölés, azonban sokan hibákat követnek el a használat során. Cikkünkben adunk pár hasznos tippet:

A piac legkeresettebb autófélesége egyértelműen a SUV vagy hobbiterepjáró. Választék van bőven, ezért sem mindegy, melyiknél kötünk ki végül. Tesztünkből pedig az is kiderül, visszasírjuk-e a dízelmotorokat:

Az elmúlt napok egyik legfelkapottabb híre az autós világban, hogy feltámasztanák a Moszkvics márkát, méghozzá részben a Renault oroszországi infrastruktúráját felhasználva. A legfrissebb fejlemények szerint a kínaiaknak is lesz hozzá némi közük:

Ősszel érkezhet meg a legújabb Polestar villanyautó, amelynek a neve az eddigi sémát követve Polestar 3 lesz. Érdekessége, hogy ez a SUV lehet a márka első olyan modellje, amely nem hasonlít egyik Volvóra sem:

A végére pedig egy elszomorító eset. Miközben a mentők éppen segíteni próbáltak egy betegnek, valakinek hirtelen az lett a legnagyobb problémája, hogy szabálytalanul parkolnak. Jól be is panaszolta őket:

(Borítókép: Lendvai Zsolt / Totalcar)

Rovatok