Index Vakbarát Hírportál

Te hogy viseled a leállósávban tolakodókat?

2022. május 25., szerda 05:53

Közlekedésrendészeti és egyben morális kérdéseket vizsgálunk meg a mai Totalcar Híradóban, de kipróbálunk egy Aston Martint is, márpedig ilyen autó ritkán kerül a kezeink közé. Szó lesz egy márka visszatéréséről és legekről is.

Mennél valahova, de dugóba kerülsz. Türelmesen vársz a sorodra, mások meg a leállósávon húznak el melletted, mintha csak ők sietnének. Ez nemcsak idegesítő, hanem szabálytalan is. Ezen elmélkedünk cikkünkben:

Olyan autóra tehettük rá kezeinket, amilyenre ritkán lehet: egy Aston Martin járt teszten a Totalcarnál, méghozzá a DB11 Volante. Tesztünkben az égig magasztaljuk, de kesergünk is egy keveset:

Vannak autómárkák, amelyek neve régen jól csengett, mostanság viszont csak döglődnek. Ilyen például az olasz Lancia is, de most úgy tűnik, nem hagyják elveszni. Tíz éven belül három új modellt ígérnek, a legnépszerűbb kategóriákba célozva:

A valaha volt legerősebb Volkswagen Golf érkezik hamarosan. 333 lóerős lesz, és jó eséllyel utána sem készül már ennél izmosabb változat. Hírünkből kiderül, mikor és miért pont akkor dobják piacra:

Összeállításunk végére sajnos most is jutott két vakmerő tulok. Ilyen előzésekért legjobb lenne azonnal bevonni a jogsit, ugyanis teljesen egyértelműen veszélyeztették mások testi épségét:

(Borítókép: Jakusovszky Kristóf/Totalcar)

Rovatok