Index Vakbarát Hírportál

Hárommilliós kárt vertek rá, pedig ott se volt

2022. június 11., szombat 06:04

Balesetet okozni kellemetlen dolog, de még rosszabb, ha nem követtél el semmit, mégis ráterhelnek a köteleződre hárommilliót. Egy ilyen esetet mutatunk be a Totalcar Híradóban, de szó lesz arról is, miért drágulhat meg az autózás, és hogy milyen töltőhálózaton dolgozik az Audi.

Képzeld el a helyzetet: jön az értesítés, hogy a kötelező biztosításod terhére rendeztek egy közel hárommilliós kárt. Szerbiában ugyanis balesetet okoztál. De te tudod, hogy az adott időpontban még csak nem is jártál abban az országban. Cikkünkben egy ilyen megtörtént esetet mutatunk be:

Benyújtották a 2023-as költségvetés-tervezetet, és az autósok bizony nem minden részletnek tudnak majd felhőtlenül örülni. Növekvő útdíjak, különadók és adóemelések miatt lehet majd drágább a közlekedés:

Fejre állította a Rifter használhatóságát a Peugeot. Ezzel járt együtt ugyanis, hogy kidobálták a benzines és dízelmotorokat, és csak elektromos hajtással kínálják a modellt. Tesztünkből kiderül, hogy előnyére vagy hátrányára változott:

Luxus-töltőhálózat kiépítésén dolgozik az Audi. Ha ugyanis már időbe telik feltölteni egy méregdrága villanyautó akkumulátorát, legalább ezt az időt tudják kellemesen eltölteni a tulajdonosok. Akár étkezéssel, akár edzéssel:

Pro 4Motion néven érkezik a Volkswagen ID.4 legújabb változata. A GTX-nél valamivel észszerűbb kivitel lesz ez, de ebből sem spórolták ki az összkerékhajtást:

(Borítókép: Gajdán Miklós/Totalcar)

Rovatok