Index Vakbarát Hírportál

Miért kell a 4,5 milliós autóra rögtön 800 ezret költeni?

2022. június 20., hétfő 05:59

Használt autót venni rizikós, és akkor sem érezhetjük magunkat biztonságban, ha a keret viszonylag vaskos. Könnyen ráugrik még pár százezer, a Totalcar Híradóból kiderül, miért. Kipróbáltuk az összes budapesti rollermegosztót, és mutatunk egy elképesztő utcai összezördülést is.

Amikor használt autót veszünk, hajlamosak vagyunk a szívünkre vagy a szépérzékünkre hagyatkozni, de ezzel nagy hibát követhetünk el. Már a vásárlás előtt nagyon résen kell lenni, ezzel kellemetlen többletkiadásoktól menekülhetünk meg:

Nagy bajba került az orosz járműipar a háború kitörése óta. A legtöbb külföldi gyártó már bevezetett valamilyen szankciót, erre pedig reagálnia kell az országnak. Most jelentős támogatással próbálnak valamelyest visszakapaszkodni:

Egészen elképesztő utcai összetűzésről készült felvétel Szegeden. Egy motoros rúgott bele egy furgonba. Az autó sofőrjének ekkor eldurrant az agya, olyannyira, hogy észre sem vette, hogy nem azt a motorost kezdi gyepálni, aki megtalpalta a kocsiját:

Ha rollerezésről van szó, már több nagyvárosban is adott a bérlés lehetősége. Budapesten több cég is jelen van, mi pedig kipróbáltuk mindegyik szolgáltatást. Cikkünkben arra keressük a választ, melyik nyújtja a legtöbbet a pénzünkért:

Nagyon sok autós rémálma, hogy ha nagy nehezen el tudja adni kocsiját, a vevő nem éppen törvényesen jár el a továbbiakban, és gyűjtögeti a bírságokat a nevére. Jellemzően gyorshajtásról vagy útdíjak be nem fizetéséről jön ilyenkor a csekk:

(Borítókép: Totalcar)

Rovatok