Index Vakbarát Hírportál

Ezekben az országokban nagyon megbüntetik, aki dashcamet használ

2022. június 25., szombat 06:03

Ha nyaralni indulsz, és jó ötletnek tartod, hogy az úton autós kamerát is használj, a Totalcar Híradóban segítünk, hol érdemes óvatosabbnak lenni. Mutatunk egy igazi műalkotást is, amely autó formájában testesült meg, és az is kiderül, hogyan lehet most Magyarországon tankolni.

Vannak országok, ahol természetes, sőt akár ajánlatos is, máshol viszont rossz szemmel néznek az autós kamerákra. Cikkünkben megnézzük, mire érdemes figyelni, ha dashcamet is magunkkal vinnénk a nyaralásra:

Az Aston Martin DBS akkora karakter, hogy lehetetlen nem ámulva nézni. Igazi műalkotás, amelyben a sofőr a műértő közönség. Mi pedig vezettük ezt a csodát, tesztünkben igyekszünk átadni, milyen élmény volt. Mert ez élmény volt, az biztos:

Tankolási limitet vezetett be péntektől a Mol. Azt mondják, megelőző intézkedésről van szó, más források azonban már üzemanyaghiányról beszélnek. Mindenesetre érdemes odafigyelni, mert mélyen a zsebünkbe nyúlhatunk, ha túllépjük az 50 litert:

Elindította új villanyautógyárát a BMW. A német gyártó ezzel Kínában bővítette gyártókapacitását, első típusként az i3 készül majd itt. A gyárépítésre mintegy 2,24 milliárd dollárnyi jüant fordítottak:

(Borítókép: Csepreghy Dániel / Totalcar)

Rovatok