Index Vakbarát Hírportál

Már több ezer éve a Földön lehetnek az űrlények – állítja egy elismert professzor

2023. május 28., vasárnap 10:59

Egy prominens egyetemi professzor, aki hírszerzőkkel és védelmi vállalkozókkal is dolgozott, azt mondta, hogy az idegenek már biztosan meglátogatták a Földet. Sőt, szerinte valószínűleg már több ezer éve itt vannak.

Garry Nolan, a Stanford Egyetem Orvostudományi Kar Patológiai Tanszékének professzora, akadémikus, genetikus, több mint 300 cikk szerzője, a Stanford 25 legjobb feltalálójának egyike. Kutatásai az immunfunkcióval, traumával, kórokozó-fertőzésekkel és egyéb gyulladásos eseményekkel kapcsolatosak, de foglalkozik a rák és az immunrendszer kölcsönhatásaival is.

A SALT iConnection 2023 konferencián – ahol a Pentagon, a földönkívüli hírszerzés és lezuhant ufók voltak a fő témák –, azt mondta, a földönkívüli intelligencia nem csupán a Földet látogatta meg, és már régóta itt van.

Nolan utalt az Ohio Állami Egyetem Big Ear rádióteleszkópjával 1977-ben észlelt egyperces jelre. Abban az időben ezt tekintették a földönkívüli élet első bizonyítékának, bár később a kutatók azt állították, hogy a jel egy üstököstől eredt. A szignál a Wow nevet kapta, mert az azt először észlelő csillagász, Jerry Ehman ezt írta le, mikor meglátta: „Wow!”.

A WOW! azóta is a földönkívüli kommunikáció egyik megnevezéseként terjedt el. Nolan a konferencián azt mondta:

100 százalék, hogy már jártak földönkívüliek a bolygón.

Nolan az iConnection fórumon elmondta, hogy szerinte az földönkívüli intelligenciák drónokat és mesterséges intelligenciát használnak az emberiség megfigyelésére, és a radarral és infravörös kamerával felszerelt idegen tárgyak pillanatok alatt képesek helyzetet változtatni. Ehhez egy földi tárgynak óriási energiára lenne szüksége, ami szinte kivitelezhetetlen.

Egy 2021-es VICE-cikkben a professzor azt állította, hogy korábban konzultált a CIA-vel és néhány repüléstechnikai vállalkozóval, ők kérték fel, hogy vizsgálja meg

a pilóták MRI-jét, akik közel kerültek a feltételezett Ufókhoz és az általuk generált mezőkhöz.

Nolan azt mondta a VICE-nak, hogy e pilóták némelyikének agya „borzasztóan megsérült”. Azt is hozzátette, hogy több észlelés miatt sérült emberről tud.  Munkája során állítólagos ufókból származó töredékeket elemzett, és egy esetben szokatlan arányban talált radioaktív izotópokat egy feltételezett brazil UFO-robbanásból származó magnéziummintában.

(Borítókép: Azonosítatlan repülő objektumokat kereső földlakók a michigani Dexterben 1966. március 22-én. Fotó: Bettmann / Contributor / Getty Images)

Rovatok