Index Vakbarát Hírportál

A hasába ültették be a paparazzi leharapott fülét

2012. augusztus 17., péntek 20:04

Ideiglenesen a hasába ültették be egy kutyatámadásban súlyosan megsérült fotós leharapott fülét szlovák orvosok, akik szerint a fül ott regenerálódik, és aztán vissza lehet operálni a helyére.

Michal Babcan szlovák fotóst szerdán érte kutyatámadás, amikor egy cseh modellt fotózott Szlovákia déli részén egy tóparton, a szenci járásban fekvő Dunajská Lužná közelében. A modell bemenekült egy ott parkoló taxiba, ám a fotós életveszélyes sérüléseket szenvedett a három rárontó állattól, amelyek egy közeli ingatlanról szöktek meg.

A száz kutyaharapást elszenvedő 38 éves fotós ötórás életmentő műtéten esett át, amelynek során a sebészek úgy döntöttek, szokatlan megoldással a páciens hasüregébe helyezik a leszakadt fület, hogy ott regenerálódjanak a szövetei. Mint elmondták, két hét múlva már vissza tudják operálni a helyére, és a fül újra működni fog.

Az egyik támadó kutyát a modell és a taxisofőr által riasztott rendőrök lőtték le, a másik kettőt csütörtökön altatták el a gazdájuk beleegyezésével.

Rovatok