Index Vakbarát Hírportál

Kétmilliós négyzetméterár: penthouse a Vörösmarty téri irodaház tetején - blogajánló

2009.01.17. 09:05

Ingatlanguru néven indított ígéretes új blogot tegnap Izoom, aki civilben maga is ingatlanos. Combos kezdésként első nap 15 postot nyomott ki, amiben megtalálható egy kis szemle innen-onnan és persze saját lakásai is. A legizgalmasabb alighanem az a penthouse, amely a Vörösmarty téri irodaház tetején található. Kétmilliós négyzetméterárral (520 millió Ft) nem nagyon találkozni Budapesten, igaz, ilyen ingatlannal sem! Döntse el mindenki maga, hogy megéri-e az árát.

Eladó Budapest szívében, a Vörösmarty téren, exkluzív, minimál stílusban kialakított, új építésű, 260nm-es, nagy teraszos luxus penthouse lakás. Az épület 2008-as építésű, modern, acél és üvegfelületek együttese határozza meg a külső megjelenését.
A bejárat a Vigadóhoz közel eső 24 órás porta szolgálattal rendelkező főbejáraton keresztül lehetséges. Lifttel lehet feljutni a legfelső szintre, ahol egy tetőkert fogadja az idelátogatót. A lakás belső két szintes, a nappali, nyitott galériás megoldása, majdnem 7 méteres belmagasságot eredményez. Ez a nagy beltér meghatározza az enterior hangulatát. Az egész belső kialakítás a terek kihangsúlyozásán alapszik. Ez a minden igényt kielégítő ingatlan, egy páratlan lehetőséget nyújt a főváros legfrekventáltabb és legnépszerűbb terén arra, hogy saját otthont nyújtson leendő tulajdonosának, ahol csak nagyon keveseknek nyílik erre lehetőség!


További csillagászati árú ingatlanok Budapesten:
- társasház a Sváb-hegyen,
- Hauszman-lakás a Vár tövében.



Rovatok