Index Vakbarát Hírportál

Félmeztelen háziúr rabszolgákkal vagy csak egy kupac ruha?

Hét csodás hirdetés a heti ingatlansalátában

2015.10.11. 10:36

7. Elképesztő panoráma az Erzsébet térre

Nem csak a terasza menő, de végre egy eladó kecó, ami szépen be van rendezve, és aztán profin végig van fotózva. (Kösz Geri!)

6. Laknám

Eladó Földes László és Tatár-Gönczi Orsolya 2008-ban tervezett Diófaháza Pilisborosjenőn. Szép. 

5. Excelben csinálni az alaprajzot nem gáz

De lefényképezni monitorról, és aztán feltölteni a hirdetés egyetlen illusztrációjaként, azért már határeset.  (Kösz Judit!)

4. Költözzön fogorvosi rendelőbe

Úgy tűnik, a fogorvosi székre nagyon büszke az ingatlanos. Most mindenesetre a hasznosítási tippek közül ez épp kimaradt.

3. Látványterv, ugyan már!

Az nem bizonyít semmit. Itt viszont látni, hogy tényleg épül a ház!  (Via Loonely Listing)

2. Elképesztő installáció az egész ház

De tényleg! A mennyezetek, a falak, az életnagyságú emberalak-domborművek, a fekete-afrikai, az egyiptomi, az ó-görög és a japán szoba, de még a fürdőszoba kanyargó fűtéscsövei is. A dzsungeles gyerekszobában zseniális a festményben folytatódó polcpalota, gyerekként imádtam volna. Az egész hangulatra jellemző, hogy a képfeltöltésnél senkinek sem tűnt fel, hogy az egyik fotó fejjel lefelé van. 

1. Az utóbbi idők legerősebb ingatlanhirdetése

Nem lehet szebben megfogalmazni, mint ahogy kedves olvasónk Bal BalBal tette: 

Nekem úgy tűnik, hogy a képen a félmeztelen háziúr aranyozott ágyában heverészik, előtte a szőnyegen meg a felesége ... vagy a gyerekei ... vagy a rabszolgák?

Persze nem lehet kivenni, pontosan mi van a képen, nagy valószínűséggel egyszerűen ruhák, de ha akarom, simán belelátom, amit írt.

***

Felesleges kommenteket elkerülendő: az ingatlansalátában nem csak béna ingatlanhirdetések vannak, hanem bármi, ami érdekes. Tudsz te is valami ütőset? Jöhet az urbanista@index.inda.hu címre - kösz!

Még több ingatlanos izéért, kövesd az Urbanistát a Facebookon!



Rovatok