Index Vakbarát Hírportál

Újra eladó a ferencvárosi víztorony

7 szintes luxuslakás lift nélkül 160 millióért. Itt az ingatlansaláta!

2016.03.06. 09:20 Módosítva: 2016.03.06. 09:21

7. Gyönyörű Andrássy úti villa mint irodaház

Simán belefért volna a Diplomatanegyed legszebb eladó/kiadó villáit bemutató válogatásunkba. (Kösz Geri!)

6. Nagyon szépen átépített parasztház Bölcskén

A leírás ugyan elég modoros, de nagyon kedves.  Tetszik, ahogy a tetőteret kialakították a korlátokkal egybenyitva a teret.

5. Egy egészen fura hangulatú villa Gödön

Mintha a Bauhaus keveredne benne a szecesszióval, mégis tök jól el van találva. Ebben a másik hirdetésben a belső tereiről is vannak képek.

4. Háromszintes csoda családi ház Keszthelyen

Sajnos csak egy kép van róla, de az is elég beszédes. 

3. Ez a kis erdei házikó vajon mi volt eredetileg?

Lehet, hogy csak egyszerűen nyaraló volt Királyréten, abból az időből, amikor megelégedtek ekkora nyaralóval az emberek. Van hozzá egy saját kis híd a patak felett. Még a nádtetős válogatáshoz találtam, csak akkor kimaradt. 

2. Ez az igazi Kádár-kocka

Mármint ez a ház pont olyan, mint a hetvenes évek kockaházai, de mivel lapostetős, kockább a kockáknál is. Viszont ez furcsa kéménymegoldás kifejezetten izgalmassá teszi. 

1. Most 160 millió a ferencvárosi víztorony!

Teljesen értetlenül állok a ferencvárosi víztorony hirdetése előtt. Most épp ugyanis 160 millióért hirdetik az Otthontérképen. A hétszintes csodáról, amely számos hátulütője ellenére minden különc szívét megdobbantja (igen az enyémet is) már többször írtunk az Urbanistán. Most is pont ugyanazokkal fotókkal árulják, mint korábban, és most is tök jól néz ki. Szóval most csak az árváltozásokat foglalom össze:

  (Kösz János!)

***

Felesleges kommenteket elkerülendő: az ingatlansalátában nem csak béna ingatlanhirdetések vannak, hanem bármi, ami érdekes. Tudsz te is valami ütőset? Jöhet az urbanista@index.inda.hu címre - kösz!

Még több izgalmas ingatlanhirdetésért, kövesd az Urbanistát a Facebookon!



Rovatok