Index Vakbarát Hírportál

Eladó egy húsz négyzetméteres telken álló ház Pomázon

Valamint pucér nővel hirdetett villa a heti ingatlanslátában

2017.08.30. 11:28

7. Pucér nővel mindent el lehet adni. Vajon egy 400 milliós lakást is?

"Oké, volt már olyan, hogy egy hirdetésben mondjuk egy plakáton bukkant fel egy  félpucér nő. Esetleg véletlenül  meztelenül tükörbe szelfizett  egy férfi . Sőt arra is emlékszünk, hogy valaki fürdőszobába  photoshopolt ruhátlan macákkal  próbálta feldobni az eladó ingatlant. De ezek már rég voltak, a netes lakáshirdetések hőskorában. Manapság 'ily regényes dolgok nem történnek'" - írtam legutóbb egy meztelen fenekeket villantó póló kapcsán, amik egy tükörbe fényképezve jelentek meg.

Ebben a hirdetésben  viszont tényleg ott egy YouTube-link, ahol egy meztelen nő sétál be a lakás fürdőjébe. Hogy ez mennyivel dobja meg a keresletet a négyszázmilliós lakás után, azt nem tudom. Tartok tőle, hogy semennyire.  (Kösz Gábor!)

6. Most akkor itt mit lehet megvenni?

A lakásból csak bizonyos szobák eladók, egyesek viszont nem, a konyhát, fürdőszobát és a folyosót sajnos együtt kell használni a lakás többi tulajdonosával. A legjobb, ha csak ideiglenesen lakunk itt, amíg nem építünk a kert végében egy új házat magunknak. Ez utóbbi nem vicc, ezt a hirdetésben ajánlják! (via Geccó)

5. Krisztus figyel téged

Gyanútlanul pörgeted a képeket a galériában, amikor a 13.-ról egészen váratlanul a Megváltó figyel le rád egy kocsikerék mellől, hanyagul a korlátnak támaszkodva. (Kösz Bence!)

4. Debrecenben is vannak jópofa miniloftok

Vagy hogy hívják azt, ami olyan akar lenni mint egy loft, de egészen picurka. (Kösz Petra!)

3. Dj Lenin aranyból

Már elkelt, de a képek még fennvannak. (Kösz Klára!)

2. Rakétasiló vagy kupleráj?

Kérdezte a linket küldő olvasónk, és nem tudtam neki mit válaszolni.  (Kösz Klára!)

1. 20 m²-es telken álló házat árulnak Pomázon

Egy régi trafóházról van szó a település közepén. Egész jópofa látványtervek vannak hozzá. A háromszobás (és -szintes) ház összalapterülete amúgy 45 négyzetméter (Kösz András!)

***

Róluk se feledkezzünk meg!

Egy csomó izgalmas ingatlanhirdetés az Index Mindeközben rovatában szokott landolni, vagy épp külön cikket kap, de hogy ne kallódjanak el, idegyűjtöm őket is, amik a legutóbbi ingatlansaláta óta jelentek meg:

Földkörüli utazás egyetlen ingatlanban

Kavicskandalló, kavicsoszlop, kavicslábtörlő

***

Felesleges kommenteket elkerülendő: az ingatlansalátában nem csak béna ingatlanhirdetések vannak, hanem bármi, ami érdekes. Tudsz te is valami ütőset? Jöhet az urbanista@index.inda.hu címre - kösz!

Még több izgalmas ingatlanhirdetésért kövesd az Urbanistát a Facebookon!

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport

Rovatok