Index Vakbarát Hírportál

490 millióért miénk lehet az Aranyélet panorámás luxusvillája

Hét remek ingatlanhirdetés a hétvégére

2018.11.09. 06:39

7. Kiadó belső kétszintes penthouse egy terézvárosi tetőben 

Elég klasszul néz ki a földig érő ablakaival, meg a dizájnos lépcsővel, de nem is ez a legjobb a Székely Mihály utca 7-ben. Hanem az, hogy egy elég ratyi állapotban levő kétemeletes eklektikus ház helyére nem egy újat húztak, hanem úgy felújítottak, hogy még a földszinten teljesen eltűnt eredeti homlokzatot is rekonstruálták. Itt érdemes csúsztatgatni a Google Street Viewt 2009 és 2012 között. (Kösz, Zoli!)

6. Ezt az ablaktalan luxustermet vajon mire használták?

Vörös drapériával bevonva, festményekkel a falon. Mozizáshoz kicsit fura a berendezés, simán szerepelhetne a Twin Peaksben. Amúgy az egész ház figyelemre méltó, szédítően sok aprólékos famunka van benne. Tényleg látszik, hogy nem volt olcsó mulatság, bár nekem kicsit szűkek hozzájuk a terek.  (Kösz, Gábor!)

5. Minőségi használtruha grófi kúriából

Legalábbis a Mendén álló Billei kastély oldalán ez a hirdetés díszlik a negyedik képen. Szép kiskastély, talán már gazdájára is talált, aki hamarosan felújítja - mert a hirdetés már nem él. (Kösz, Klára!)

4. Ennyire direktben talán nem tennék nemi szerveket a falamra

De hát ahány ház, annyi szokás. (Kösz, Vaktivia!)

3. Ennek a kádnak akkora a széle, mint egy zenei fesztivál kisszínpada

Aki lusta lapozgatni, kattintson a hatodik képre. Amúgy szép kis kecó. (Kösz, Klári!)

2. Nem tudom, mennyire hiteles rekonstrukció

De meg kell hagyni, hogy nagyon szép!

1. A luxusvilla, ahol az Aranyéletet forgatták

Mármint a harmadik évadot. Dunakeszin van, dunai panorámával és 490 millióért eladó. Ha még nem láttátok az új évadot, vagy csak nem emlékeztek pontosan a díszletre, itt van néhány jelenet a filmből, ahol felismerhető a ház.  (Kösz a tippet Betti, kösz a képeket Peti!)

***

Felesleges kommenteket elkerülendő: az ingatlansalátában nem csak béna ingatlanhirdetések vannak, hanem bármi, ami érdekes. Tudsz te is valami ütőset? Jöhet az urbanistablog@gmail.com címre - kösz!



Rovatok