Index Vakbarát Hírportál

Sima akciófilmként folytatják a Sicariót

2017.12.19. 17:31

2015 egyik legkellemesebb meglepetése volt a Sicario című krimi, akciófilm, amit Denis Villeneuve rendezett és három Oscar-jelölést is sikerült összeszednie. Ez a mexikói drogkartell elleni harcról szólt, főszerepben egy Emily Blunt által játszott FBI ügynökkel, akit Josh Brolin karaktere ránt az események sűrűjébe, ahol feltűnik a rejtélyes Alejandro (Benicio Del Toro) figurája is. Most megérkezett a folytatás első előzetese, amiből Emily Blunt és Denis Villeneuve is kimarad.

A folytatás Alejandro és Matt történetére koncentrál, akik ezúttal mindenféle szabály és megkötés nélkül merülnek alá az alvilágban. A feladatuk ezúttal az lesz, hogy elrabolják a kartell vezetőjének a kislányát. Ehhez pedig sokat kell majd lövöldözni, ahogy azt az előzetes is mutatja.

Ezenkívül még a képekkel leginkább arról igyekeznek meggyőzni a nézőket, hogy a Roger Deakins operatőr helyét átvevő Dariusz Wolski is tud sok lenyűgöző képeket csinálni a sivatagról, illetve, hogy ez egy sokkal keményebb és akciódúsabb film lesz, mint az első volt. Itt elsősorban Del Toro és Brolin macsó karizmájára építik a hangulatot. A tervezett amerikai bemutató 2018. júniusában lesz.

Ne maradjon le semmiről!