Index Vakbarát Hírportál

Mr. Bean harmadszor is kigúnyolja Bondot

2018.04.05. 13:22

Ősszel kerül a mozikba Rowan Atkinson (közismertebb nevén Mr. Bean) James Bond paródiasorozatának harmadik filmje, a Johnny English újra lecsap. Bár a kritikusok nem voltak elájulva az előző filmtől, a 2011-es Johnny English újratöltve a nézők között elég népszerű volt. Magyarországon például simán lenyomta a Ryan Gosling főszereplésével készült Drive-ot, pedig utóbbiról minden valamire való filmes lap áradozott. Ezek után érthető, hogy készült harmadik rész is, aminek első előzetese most jelent meg.

Johnny English újra lecsap sztorija nem fog meglepni senkit: Britannia újra veszélyben van, ezért a miniszterelnök (Emma Thompson) Johnny English-t kénytelen megbízni azzal, hogy induljon titkos küldetésre Franciaországba. Az előzetes alapján Atkinson a szokásos formáját hozza, szégyellem, de én felnevettem a randin az orrába ragadó koktélesernyőn. 

Merthogy English csajozni próbál, a szépséges  Olga Kurylenkót (Sztálin halála) próbálja befűzni, el lehet képzelni, hogy mekkora sikerrel. Rajtuk kívül a folytatásban játszik mégJake Lacy, Ben Miller, Miranda Hennessy, Nick Owenford és Samantha Russell. A Johnny English újra lecsap október 18-tól látható a brit mozikban, Magyarországon korábban, már szeptember végén vetítik majd.  

Ne maradjon le semmiről!