Index Vakbarát Hírportál

Hollywood máris lecsapott a barlangban rekedt gyerekekre

2018.07.10. 11:07

Hollywoodban nem pazarolnak sok időt az ötletelésre, legalábbis ezt bizonyítja, hogy állítólag két amerikai producer máris a thaiföldi mentés helyszínére utazott, hogy egy esetleges gyerekmentésről szóló filmet előkészítsen, írja a BBC.

A Pure Flix amerikai, főként vallási tematikájú filmeket és műsorkat gyártó cég két tulajdonosa, Michael Scott és Adam Smith máris Tham Luangban vannak, figyelik a barlangban rekedt gyerekek mentését, és közben helyiekkel interjúznak, mivel állítólag filmet szeretnének forgatni az eseményekből.

Többen megkérdezték tőlük, hogy nem érzik-e tolakodónak a jelenlétet, mire Smith állítólag azt felelte, hogy több hollywoodi gyártó cég is helyszínre készül, így igen gyorsnak kell lenniük. A BBC azt írja, egyelőre nem erősítették meg, hogy valóban film készül a barlangban rekedt gyermekek mentéséről, de igyekeznek minél hamarabb kideríteni.

Thaiföldön egy ifjúsági futballcsapat 12 tagja és az edző június 23-án rekedt a Tham Luang barlangban, miután a kifelé vezető járatokat a heves esőzések miatt elárasztotta a víz. A mentőcsapatok végül július 2-án találták meg őket, 4 km-re a bejárattól. Azóta készítették elő a mentőakciót, ami vasárnap indult meg. Először négy gyereket hoztak ki, majd hétfőn másik négyet is, a mentés jelenleg is folyik. 

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?