Index Vakbarát Hírportál

Depressziójáról és alkoholizmusáról vallott Simon Pegg

2018.07.10. 09:36

A Guardiannak adott interjút Simon Pegg a legújabb Mission: Impossible-film kapcsán, amiben elismerte, éppen élete azon szakaszában, amikor a legboldogabb lehetett volna, súlyos depresszió és alkoholizmus gyötörte. Pegg a második Mission Impossible-film óta szerepel Tom Cruise oldalán, miközben Scotty szerepét is megkapta a Star Trek-filmekben.

A Mission: Impossible harmadik részéről így beszélt: "Ha ma visszanézem azt a filmet, csak az jut eszembe, hogy mennyire boldogtalan, elveszett, és alkoholfüggő voltam, pedig nagyon boldognak kellett volna lennem. De csak végig megjátszottam a vidámságot, hiszen színész vagyok, ez a dolgom" - nyilatkozta. Mint mondja, sajnos pont Anthony Bourdain halála is példa rá, hogy attól még valaki nem feltétlenül boldog, hogy fürdik a sikerben, és semmi sem olyan, mint amilyennek kívülről látszik.

Pegg szerint az emberek sokszor azt hiszik, hogy az alkoholisták és drogosok motiválatlan, szétesett emberek, holott ennek sokszor éppen az ellenkezője igaz. A színész az interjúban hosszan beszél arról, hogyan vezetett depressziója alkoholizmushoz, és végül hogyan kerül elvonóra.

Ne maradjon le semmiről!