Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Steven Hyden az Uproxx újságírója megkísérelte összeszedni az idei év legrosszabb popdalait és a következőket találta:

    Az biztos, hogy nehezebb a legrosszabbakat kiválogatni, mint a legjobbakat, mivel sokkal több van belőlük.

  • Hát hogyne lehetne, csak direkt szarul kell leolvasni szájról a szöveget.

  • Új névvel, megújult arculattal, kibővült ellátási területtel folytatja tevékenységét a Down Egyesület, mostantól Rejtett Kincsek Down Egyesület néven.  A Down-szindrómás gyermekek fejlesztése és integrálása mellett az egyéb fogyatékossággal élőket, vagy csak lassabban fejlődő gyermekeket is támogatják, ennek a folyamatnak lesz a része a januárban nyíló, első budapesti integrált játszóházuk is.

  • jegesmedve klimavaltozas-1140x640

    Nem sok jóra számíthat, aki beleköt egy ennyire szívhez szóló, és ennyire vizuálisan is erős üzenetbe, de miután a felvétel bejárta a világot, több kutató is felemelte a hangját,  hogy árnyalják az egyoldalú és manipulatív történetet (nem kétségbe vonva, hogy a klímaváltozás valódi, és komoly veszélyt jelent ezekre az állatokra. Ez fontos.).

    A városi legendákkal foglalkozó Urbanlegends gyűjtött össze néhány véleményt az amerikai sajtóból, ahol kutatók természetes folyamatokkal is magyarázzák a borzasztó képsorokat. Szpojler: az állatok néha maguktól is éhen halnak, ehhez nem kell feltétlenül a klímaváltozás. 

Rovatok