Index Vakbarát Hírportál

Dybala továbbra sem elég jó ahhoz, hogy Ronaldo mellett játsszon

2018. szeptember 28., péntek 08:18

Paulo Dybala a Juventus egyik legnagyobb sztárja, de Cristiano Ronaldo érkezése óta háttérbe szorult. és már nincs stabil helye a kezdőben. Hiába volt ugyanis a legutóbbi, Bologna elleni mérkőzés legjobbja, a hétvégén már Federico Bernardeschi és Mario Mandzukic lesz Ronaldo párja a támadósorban.

A Bologna ellen Max Allegri a Dybala-Ronaldo párossal állt fel 3-5-2-es formációban, az argentin klasszis pedig mindenkit túlragyogott. Először majdnem kiosztotta háttal a szezon legnagyobb gólpasszát (nem rajta múlott, hogy nem lett gól), majd akrobatikus mozdulattal megszerezte első találatát az idei szezonban

 

A gólja mellett is hasznosan játszott, elég jól megfért Ronaldo mellett, a WScored.com  pedig őt választotta a mérkőzés legjobbjának. Allegri viszont a hétvégi, Napoli elleni meccsen visszaáll a 4-3-3-as formációra, amibe Mandzukic és Bernardeschi jobban passzol.

Dybala számára azonban jó hír, hogy Cristiano Ronaldo eltiltása miatt ő fog kezdeni a Young Boys elleni Bajnokok Ligája találkozón. Ismét bizonyíthatja, hogy érdemes lenne olyan taktikát kitalálni a Juventusnál, amibe ő is belefér.

Rovatok