Index Vakbarát Hírportál

Megtörte pocsék sorozatát az Inter

2019. február 9., szombat 22:47

1-0-ra győzött a Parma otthonába az Inter a Serie A 23. fordulójának szombati játéknapján. Három meccses nyeretlenségi szériát szakított meg ezzel a milánói csapat.

Szenvedősen kezdte a találkozót az Inter, az első 20 perc egyértelműen a Parmáé volt. Az 5. percben Juraj Kucka fejelhetett teljesen egyedül az ötösön belül, de pár centit tévesztett, 15 perccel később pedig Gervinho találta telibe a kapufát. A kék-feketék nem voltak veszélyesek a hazaiak kapujára, a Parma pedig nem tudott élni a lehetőségeivel, így 0-0-val ért véget az első félidő.

A szünet jót tett az Internek. A 48. percben Radja Nainggolan lövését védte bravúrral Luigi Sepe, majd Icardi hagyott ki egy nagy helyzetet az 50. percben.

Az 54. percben már a gól is összejött az Internek, de a játékvezető a videóbíró igénybevétele után érvénytelenítette a találatot.

Ez nem vette el a kék-feketék kedvét, folyamatos nyomás alatt tartották a Parmát, a 79. percben pedig Lautaro Martinez meg is szerezte a vezetést.

A pár perccel később majdnem összejött a második Inter-gól is, de Vecino és Brozovic is elhibázott egy óriási ziccert, ami kis híján megbosszulta magát. A 93. percben ugyanis Roberto Inglese került óriási helyzetbe és csak Handanovic földöntúli bravúrja miatt nem sikerült egyenlítenie.

Er

A szombati játéknap másik mérkőzésén a Napoli 0-0-s döntetlent játszott a Fiorentina vendégeként.

Rovatok