Index Vakbarát Hírportál

Cardiff-elnök: Fizetünk Saláért, ha erre kötelez minket a szerződés

2019. február 12., kedd 21:52

A Cardiff City futballklub elnöke, Mehmet Dalman azt mondta: kifizetik a 15 millió fontos vételárat a Nantes-nak a repülőgép-balesetben elhunyt argentin Emiliano Saláért, ha a szerződés erre kötelezi őket.

A 28 éves Sala január 21-én halt meg egy légi balesetben, amikor Cardiff felé tartott. A játékos szerződését elvileg megkötötték, de a walesi klubnál egy percet sem játszott, csak a bemutatásig jutott. 

A brit sajtó arról írt, hogy a Cardiff egyelőre nem akarja kifizetni az átigazolási díjat a Nantes-nak. Dalman most elárulta, hogy a francia klub perrel fenyegetőzik, de ők még várnak a végleges jogi álláspontra, írja az MTI.

„Ha a szerződés arra kötelez bennünket, hogy fizessünk, természetesen megtesszük. – mondta az elnök BBC-nek. - Ha azonban nem, és vannak bizonyos anomáliák, akkor mindenki joggal várja azt tőlem, mint elnöktől és vezetőtől, hogy a klub érdekeit szem előtt tartva védjem a pozíciónkat. És én pontosan ezt teszem."

Dalman hozzátette: egyelőre még vizsgálják az esetet, amikor azonban elegendő információ áll majd rendelkezésre, leülnek a Nantes illetékeseivel és megtalálják a megoldást.

Rovatok