Index Vakbarát Hírportál

Palotai Barnabás

15 éves a világ legmeghökkentőbb gólja – videó 15 éves a világ legmeghökkentőbb gólja – videó

A fakezű Marek Malík mindenkit sokkolt a megoldásával.

tegnap, 10:18

Messi nélkül is simán nyert és továbbjutott a BL-ben a Barcelona Messi nélkül is simán nyert és továbbjutott a BL-ben a Barcelona

Gulácsi Péterék kikaptak Párizsban, a Manchester United visszavágott a Basaksehirnek.

november 24. 22:57

Amikor Carlos Sainz a célegyenesben bukta el a vb-címet Amikor Carlos Sainz a célegyenesben bukta el a vb-címet

Tommi Mäkinen kiesésével csak célba kellett volna érnie a negyedik helyen, hogy megnyerje a vb-t.

november 24. 11:56

 

O'Sullivan ezután elhibázott egy egyszerű helyzetet, de így is nyert végül 4–2-re. A meccs után végül leleplezte magát, elárulta, hogy a karantén alatt, azaz hónapok óta gyomorproblémákkal küzd, és hát ennek ott ki kellett jönnie.

Persze az is lehet, hogy valóban Williams volt az elkövető, a legendás játékos pedig jó szándékból magára vállalta a "balesetet". Sosem tudjuk meg.

Az észak-amerikai profi hokiligában (NHL) még javában tart az uborkaszezon, de a legfontosabb játékosmozgások már megtörténtek. Az ötszörös All-Star válogatott kapus, Braden Holtby például 12 év után elhagyta a Washington Capitalst és a Vancouver Canuckshoz igazolt. A 2016-ban Vezina-trófeagyőztes játékos (ezt a díjat minden évben a liga legjobb kapusának ítélik oda) a napokban költözik át a kanadai városba, ez azonban nem megy zökkenőmentesen. 

Holtby és kedvese, Brandi repülővel szeretett volna utazni a nyugati partra, a legfontosabb holmik mellett természetesen két teknősük is velük tartott.

 

Annak rendje és módja szerint kitöltötték a behozatali engedélykérelmet a kanadai hatóságok részére, azt viszont nem tudták, hogy az állatok kiviteléhez is szükség van egy hasonló papírra az Egyesült Államok Hal- és Vadügyi Szövetségétől.

Az engedély hiányában a határőrök megtagadták a repülést, így a kapus állítólag továbbra is az egyik amerikai reptéren vesztegel az állatokkal, míg Brandi elrepült Kanadába.

A verekedés egyre inkább kezd kikopni a jégkorongból, Európában pedig már csak elvétve zajlanak látványos ökölcsaták. Olyat pedig főleg ritkán látni, mint ami csütörtökön a szlovák bázisú Tipsport Ligában történt, amelyben egyébként a DVTK is érdekelt.

A Slovan Bratislava a Dukla Michalovcét fogadta és nyert 7–4-re, de az eredményt kevesen fogják megjegyezni. A meccs alatt ugyanis összeszólalkozott a két csapat egy-egy védője, a hazaiaktól Patrik Maier, a vendégektől a kanadai Mark Louis. Úgy gondolták, ököllel viszik dűlőre a dolgot, de a verekedés körülbelül egy másodperc alatt véget ért, miután Louis egyetlen horoggal kiütötte a nála 13 centivel alacsonyabb és 16 kilóval könnyebb Maiert. A szlovák védő eszméletlenül esett a jégre, ahol hosszú másodpercekig feküdt mozdulatlanul, mielőtt hordágyra tették volna.

 

Edzője a mérkőzés után elmondta, hogy Maier a körülményekhez képest jól van, de a bunyóra és az azt megelőző egy percre nem emlékszik.

Rovatok