Index Vakbarát Hírportál

Egy soha el nem készült könyv képei II. - Burány Csubakka

2009.05.20. 12:44

Öt éve valamiért erős Csubakka-fixációnk volt, ezért nagy szerepet kapott a könyvben, annyira, hogy Szily Laci "Így készül az Index" című, eddig(!) szintén kiadatlan képregényében is főszerepet kapott. Nem csodálkozom, mert bolygónk történelmének és kultúrájának megkerülhetetlen, ikonikus alakja, még ha nem is a pilótáról van szó, hanem a saját Burány Csubakkánkról. Készült vele egy külön kör a természetben, ezek a képek jönnek most.

Csubakka jelmezét Sasvári 'Angelday' József öltötte magára, aki az Index korábbi dizájnere volt, és kitartása, színészi tehetsége, illetve testmagassága predesztinálta a szerepre.

Csubakka és a téeszelnök

Mint természetközeli lény és praktikus vuki, Burány Csubakka rajta tartja szemét a földművelők ügyes-bajos dolgain. Ha elromlott traktort lát akkor megszereli, ha igazságtalanságot vagy sanyargatást észlel, megtorolja azt. Ezen a képen a téeszelnökkel ünneplik a közelgő aratást és a jó termést. Az elnök szerepében Bodoky Tamás.

Csubakka az Idegen Bolygón szüzekkel

Csubakka egy idegen bolygóra érkezik, ahol remek kommunikációs képességei és megnyerő modora segítségével pillanatok alatt bennsőséges kapcsolatba kerül a helyi szüzekkel. Ez a közös fotó örökíti meg ezt a szép kalandot.

A képekre kattintva remek meztelennős werkfotókat találhatnak. Holnap folytatom.



Rovatok