Hogyan indult a nyolcvanas évek leghíresebb kínai étterme Budapesten?
Két év éhezés után végigkóstoltuk a jubileumi Gourmet Fesztivált, és még mi mindent hagytunk ki.
Portré Bíró Lajos séfről.
A Bock Bisztró Balaton villányi borokkal és klasszikus magyar fogásokkal várja a vendégeket.
A sztárséf szerint a 2019-es átlag nettó árbevétel 50 százalékát kellene odaadni minden vendéglősnek.
A Néprajzi Múzeum két zseniális gyűjteményének fotóit tette elérhetővé. Bíró Lajos Óceániában, Xantus János Ázsiában utazott.
Párizsis szendvics, rántott hús, saláta és gofri. Így csinál büfét egy profi séf a Margitszigeten.
Megmutatjuk a világnak, mi az igazán menő.
A currys heringtől a hitlerszalonnáig: a dánok a magyar étterem kínálatával ismerkednek. És mindent felfalnak.
nononono
Egy sztárséf szeme előtt próbáltak fiatal szakácsok menő fogásokat főzni McDonald's-os alapanyagokból egy hamburgerezőben. Kamu reklámeseménynek indult, vicces szívatás lett belőle.
A Dining Guide év étterme választásán győztes Chateau Visz német séfje örömmel jött hozzánk, mert gasztronómiai forradalom zajlik.
Az év étterme a Costes, de miért gyűlölik a prolik a gasztronómusokat a cigányoknál is jobban?