2022. november 17., 19:39
A Bádog Gundelben nem zsugorodnak az adagok, és továbbra sincs borravaló.
Az volt a cél, hogy megmutassuk: ezt a versenyt meg lehet nyerni egy egyszerű bajai halászlével – mondja a bajnok.
2021. szeptember 26., 17:52
Harmath Csaba hazatért Lyonba, és elmeséli, miért ebben a francia városban rendezik a Bocuse d’Or döntőjét.
Ételkultúra, ami egyben életforma is. Vajda Pierre levantei gasztro-szótára.
Nem mindennapi látvány, de ennek is eljött az ideje.
2018. augusztus 13., 12:26
A Balaton déli partján találtuk meg az év legjobb strandételét, és a tó legjobb strandbüféjét is.
Gulyásfagylalt, kacsagyros és baracklekvárban főtt marhapofa. Megannyi igazán jó kifogás arra, hogy berúgjunk a Gourmet fesztiválon.
Magyar vállalkozók akarják meghódítani a skandináv kábeltévét. Honlapjuk már van.
A Costes, Gerendai Károly Sziget-szervező étterme lett a legjobb 2009-ben a Dining Guide választásán.
A rohasztott cápahús majdnem kifogott rajtunk, de a kemény legények felnyalják az ammóniát is.
2008. augusztus 10., 11:40
Gazdag arcszőrzetű tudósítónk szószos belsőséget fogyaszt. A pekingiek továbbra is rettentő kedvesek, megosztják vele ételüket, sajnos gasztronómiai tudásuk fennakad a nyelvi akadályon. A jó ebédhez Beijing John Frusciantéja vonít.