Index Vakbarát Hírportál

Keresés

36 találat az Indexről, és 2 a környékéről.

2019. november 11., 14:16

Három elsőfilmest támogat a Filmalap

Végrehajtó ellen küzdő nyugdíjas, szerelmi háromszögbe bonyolódó egypetéjű ikrek, és egy rákos galériatulajdonos sztoriját támogatják.

2018. december 18., 20:33

Alap, hogy mindenki utálni fog

Andy Vajna tud érvelni, és nem is könnyű csatát nyerni az érvei ellen, de semmi sem kötelező – mondja Goda Krisztina filmrendező, aki szerint nincs baj a hazafias történelmi filmekkel. Interjú.

2018. november 26., 07:04

Tényleg ki akarják csinálni Andy Vajnát?

A Fidesz kinevezte, majd eltelt pár év, és mintha a Fidesz pártlapjaiban elindult volna egy jól felépített karaktergyilkosság. Tényleg el kell búcsúzni Andy Vajna Filmalapjától?

2018. szeptember 18., 13:02

A néző is lehetne kukkoló, ő is vetkőzhetne a kamerának

Fiatalkorú lányok szexkamerás szolgáltatást működtetnek, mások öngyilkosságba kergetnek idegen tiniket, de akkor sem az a megoldás, hogy tiltsuk be a modern technikát. Interjú a netes zaklatásról szóló Remélem legközelebb sikerül meghalnod :) rendezőjével.

2017. március 6., 07:04

Andy Vajna tényleg egy felülmúlhatatlan zseni?

Két év alatt két magyar film kapott Oscart, és közben begyűjtöttünk pár fődíjat a világ legkomolyabb filmfesztiváljain is – ilyen harmincöt éve volt utoljára. De mi a fenétől lett ilyen sikeres a magyar film?

2013. szeptember 17., 11:15

Vigyázz, támadni akar!

Három új egész estés rajzfilm készülhet, többek között Az elvarázsolt egérkisasszonyról, és egy műgyűjtőről, aki Botticelli Vénuszától retteg.

2012. szeptember 22., 17:52

A lényeg a sztori - Oliver Stone a filmírásról

Az író-rendező filmírói mesterkurzust tartott Andy Vajna meghívására, ahol a szeminárium-jelleg kissé elsikkadt, inkább az új filmje promótálásán volt a hangsúly, de inspirációt gyűjthetett a szakma.

Rovatok