Index Vakbarát Hírportál

Keresés

40 találat az Indexről, és 15 a környékéről.

2018. szeptember 5., 20:06

A mangalicák királynője

Teljes dilettánsként megnéztük, hogyan fest egy olyan mangalicafarm Magyarországon, ahol nem a tömegtermelés a lényeg, hanem az, hogy mindenki a lehető legjobban érezze magát. Még az állatok is.

2017. január 24., 13:06

Akik feltalálták a magyar mangót

Az alma után most a mangóban, a prémium pennében és a 2700 forintos lenolajban találta meg a magyar agrárium jövőjét a külügy. Külföldi offenzívát indítanának, eddig a rózsadombi és kuruclesi CBA-kig értek el.

2014. május 7., 19:33

Hogy kerül az asztalra a mangalicamanga?

Egy magyar agrármérnök egy japán bárban egy mangában egy szőrös, kedves lénnyel beszélget, és ehhez az agrárminisztériumnak is köze van. Miért? Összerakjuk a nagy mangalicakirakóst!
nononono

2009. január 23., 13:43

Mindenki mangalicát enne

Egyre nagyobb az érdeklődés a világon az egyetlen magyar őshonos sertésfajtából, a mangalicából készült termékek iránt - mondta el Tóth Péter, a Mangalicatenyésztők Országos Egyesületének (MOE) elnöke pénteken.

2008. január 17., 21:55

Röfi-döfi, Erős Laci, vér és alkohol

Mangalica szuper kaja, fogyasztóknak sosincs baja! A VII. Nemzetközi Böllérversenyen jártunk, nézze meg mozgóképen, hogyan részegedik le végletesen a sváb stáb, és hogyan töltenek kolbászt az igazi hozzértők!

Rovatok