Index Vakbarát Hírportál

Keresés

35 találat az Indexről, és a környékéről.

2016. november 19., 07:27

Ebbe most tényleg beletettünk mindent

Két éve robbant be a magyar könnyűzenébe a Middlemist Red. Most kihozták a második nagylemezüket, mi pedig beszélgettünk velük az elmúlt időszakról.

2016. január 19., 21:36

Innen kerül ki a következő kedvenc együttese

Több magyar zenekart is vastapssal fogadtak, csak rajtunk múlik, hogy tényleg felzárkózunk-e zeneileg a nyugathoz. De lássuk, kiért őrültek meg Európa legfontosabb zeneipari fesztiválján!

2015. május 16., 14:13

A semmiből jöttek, a világhír felé tartanak

Nem láttunk még olyan magyar zenekart, akik a semmiből előkerülve olyan erős zenével jöttek, és olyan gyors tempóval haladtak a valódi világhír felé, mint a kora huszonévesekből álló Middlemist Red. A befutás éve egy videóban.

2014. november 3., 15:10

Amikor a gyerekek felnőnek: Middlemist Red-albumpremier

Még az Index dalversenyén tűntek fel, azóta pedig Magyarország legtehetségesebb feltörekvő zenekarává váltak. Egy év után elkészült az első nagylemezük, ami most az Indexen hallgatható meg először.

2014. augusztus 18., 14:59

A legfiatalabb magyar zenekar a Szigeten

Nagylemezük sincs még, de az Index tehetségkutatójának fődíjasaként a Szigeten játszhatott a Middlemist Red. Bródy János szerint velük jön az új generáció, a banda tagjai pedig már a Glastonburyről álmodnak, persze első lépésnek a Sziget is megteszi.

2014. augusztus 18., 12:41

A legfiatalabb magyar zenekar a Szigeten

Nagylemezük sincs még, de az Index tehetségkutatójának fődíjasaként a Szigeten játszhatott a Middlemist Red. Bródy János szerint velük jön az új generáció, a banda tagjai pedig már a Glastonburyről álmodnak.

2014. június 16., 10:32

Az Index felfedezte, a világ megszerette

Az Index felfedezettjét az egész világon szívesen hallgatják, meg is nyerték a Deezer dalversenyét. Jóhogy, pompás neo-psych rockot játszanak.

2014. március 9., 11:11

Megvan A Szám nyertese

Egyet kattint és megtudja. A fődíjas fellép a Sziget fesztiválon, az Index készít nekik egy koncertvideót.

Rovatok