31 találat az Indexről, és a környékéről.
Erdély ízei, egyenesen a domboldalról.
A rafinált paprikás csirke igazi újítás.
Tihanyban peckesen kiálltak a balatoni halászlé becsületéért, éppen itt volt az ideje.
Perzselt báránycsülök a Hold utcában.
Lelkem, ez a neve.
Avagy a gasztroesztéta hogyan, és főként miért nem jutott el oda.
2023. november 27., 17:19
Megjelent a Pierre kóstolgat – és hiszed, vagy sem, elégedett című könyv.
Sok fogás, sok alapanyag.
2023. november 15., 14:04
Az evéshez mindenki ért, de van, akire érdemes hallgatni.
Az Index Könyvek gondozásában megjelent Vajda Pierre új könyve.
Kossuth Lajos nem volt ínyenc, de így is szembesült némi őzgerinccel és ribizlikocsonyával.
Megtisztulni jó, főleg, ha amúgy is ezt kívánjuk.
Mi várható idén a gasztronómiában?
Ehhez azért el is kell járni az éttermekbe, bisztrókba.
2021. november 22., 16:25
Pedig Pierre csak Pasarétig ment.
2021. november 13., 13:50
Pierre ezúttal a főváros pesti oldalára is eljutott, a Kiskakukkba.
Pierre beült, rendelt és megírta.
Pierre elment, beült és most leírja, mit talált.
A pillanat, amikor Pierre-t cserbenhagyja az éles nyelve.
Látványnak sem utolsó.
Balatoni kaland, Pierre kóstolgat: Neked főztem.
A magyar vendéglátás asztalánál mindenki tizenkilencre húz lapot.
Mindenki imádni fogja. Itt az ideje.
Király Éva dietetikus szerint az otthoni felhasználási lehetősége is szinte végtelen.
Idén házhoz szállítják a falatokat, már annak, aki rendel.
Tegnap végigették, ma írásba adták a véleményüket.
A gasztronómia jelenéről és kilátásairól Vajda Pierre, Hlatky-Schlicter Hubert és Zsidai Roy diskurálnak.
Gyro vagy gírosz, mindegy, csak forogjon. Pierre üres utcákon kóstolgat.
Pierre a Világevőt kóstolgatta.
Most kiderül, lehet-e főzés közben énekelni.
Pizza, marhapofa, rib eye: kipróbáltuk, milyen otthon készre sütni-főzni.