12 találat az Indexről, és a környékéről.
A rizsfelfújt gyerekkorunk egyik kedvenc desszertje volt. Az édesség akkor az igazi, ha habkönnyű, és nem szárad ki a sütőben.
A nagyiféle klasszikus rizskoch ma is mindenki szívét rabul ejti.
„Gundel nagyapám a Nemzeti Szállóból hidegtálakat hozatott, és ő tálalta fel a finom sült húsokat.”
A békebeli rizskoch vagy rizsfelfújt egyszerű, olcsó, minden hozzávalót megtalálsz otthon, mégis ellenállhatatlan.
A csokis változattal biztosra mész, aki az édességet szereti, az olvadt csokidarabokra nem mond majd nemet.
A narancs aromája olyan extra az egészben, amitől úgy lesz izgalmasabb ez a fogás, hogy nem kellett semmi extra, csak egy kis narancsszörp és egy bionarancs héja.
Persze hogy málnaszörppel a legfinomabb, de dobogós második helyre is kerülnie kell az egyik változatnak. Forró karamellszósszal és friss barackszeletekkel tálald.
Ezt akár a vendégeknek is összedobhatod, ha valamikor a távoli jövőben újra lehet házibulikat és vacsorákat tartani. Addig is is gyakorolj a családon, talán nem fogják nagyon bánni.
A rizsfelfújtat bevetheted desszertként, de akár egy nehezebb leves után főételként is. Azért, hogy a kedvencetek ne legyen unalmas, ezen a héten 5 különleges változattal készültünk.
A rizskoch sokkal több, mint menzakaja, a legmenőbb éttermekben is rendelheted. Van azonban néhány bevált trükk, hogy otthon is tényleg mennyei legyen.
Varázsolj az elzárás ideje alatt is ízletes, pénztárcabarát fogásokat az asztalra! A menzai kedvenceket akár home office előtt vagy után is összedobhatod.
Nálunk vaníliás eper készült mellé, de készíthetsz akár csilis ananászt, fahéjas almát, barackot narancslikőrrel vagy karamellás körtét is a rizses desszert tetejére.