Index Vakbarát Hírportál

Hat kutató története, akik az amerikai kormányzatnak dolgoztak, évtizedekig kutatták az ember okozta klímaváltozás hatásait – de Trump érkezése után távozniuk kellett.

400 évvel Monteverdi Orpheuszának ősbemutatója után most az Index élő operaközvetítésében is látható, miként büntetik a nem kellően állhatatos lantost a részeg bacchánsnők.

Hernádi Ádám, a Fidesz esztergomi polgármesterjelöltje Orbán Viktor közelében dolgozott, trafikkoncessziókról döntött, és állami támogatást oszthatott egy helyi szállodára MOL-vezér nagybátyjának, Hernádi Zsoltnak. És még vannak tervek a fiókban.

Történelmi mélységekben a forint, de ez nem zavarja az MNB-t: a jelek szerint úgy vélik, a gyenge forint jó a gazdaságnak. Ez ősi ortodoxiát tükröz, amit újabb kutatások megkérdőjeleznek.

Kétmillióan jelölték vissza a viccnek indult eseményt Facebookon. Azonban könnyen lehet, hogy most sem tudjuk meg az igazságot az ufókról, mert a titkos katonai bázis helyett egyelőre egy Las Vegas-i bulit sikerült bevenni.

A cári birodalom utolsó éveiben egy különleges színes technikával fotózott egy fényképész. Mintha egy elsüllyedt Atlantiszt látnánk, mellbevágóan eleven fotókon.

A DefCon hekkerkonferencia versenyén az lesz cél, hogy vegyék át az irányítást egy igazi műhold kamerája fölött, és fényképezzék le a Holdat.

Rovatok