Index Vakbarát Hírportál

Még csak a versenyzői helyek felére szerződtetek pilótát a csapatok a 2020-as idényre. A Mercedes a saját jövőjét bebiztosítva oldotta meg mások helyzetét is, a Red Bull nagy döntés előtt áll. Úgy fest, Kubica mellett maximum Grosjean lehet a nagy vesztes.

Hetek óta téma Romániában a caracali gyilkosság, ami kapcsán az is kiderült, hogy a városban évekkel ezelőtt egy egész maffia futtatott kiskorú lányokat. Egy pszichológus szerint az egész román nemzet szégyellheti magát a gyerekeltűnések miatt.

Győrben a temető mellé épül egy társasház, de olyannyira, hogy a síroknál egyesével kellett kijelölni, hol menjen a telekhatár, hogy maradjon kis hely a kövek mellett. A beruházó szerint szinte elkapkodták a lakásokat.

Nem mondom én, állábúakra igenis szükség van, én mindig büszkén hangoztattam ezt a véleményemet, bárki bármit is állítson. Index tárcák, Lackfi János.

Humoros és keserű élethelyzetek négy emberről akik belső hangjukat hangosabban hallják. A budapesti hanghalló önsegítő csoporttal a Rehab Critical Mass szervezői Takács Edina és Surányi Ádám készítettek filmet Nem tudom, halljátok-e ti is? címmel. Úgy érzed figyelnek? A füledbe súgnak? Mi választja el az intuiciót a pszichózistól? Ezekre a kérdésekre keresik a választ.

Rovatok