Index Vakbarát Hírportál

Kórházba rohantak a Bajnokok Ligája-győztes labdarúgóval

2024. április 24., szerda 11:09

A korábbi argentin válogatott labdarúgó, Carlos Tévez kórházba került, miután mellkasi fájdalmakra panaszkodott.

Az argentin Independiente labdarúgócsapatának vezetőedzője egy argentin klinikán töltötte az éjszakát Buenos Airesben, miután orvosi segítséget kért. Az Independiente tájékoztatása szerint a 40 éves szakember állapota jelenleg „kielégítő”, azonban szerdán további orvosi vizsgálatok várnak rá.

Helyi sajtóhírek szerint az argentin csillag egészségi állapota a túlzott stressz hatására romlott meg. Tévez egyelőre nem nyilatkozott az állapotáról, írja a Daily Mail Online.

Tévez két évvel ezelőtt jelentette be, hogy befejezettnek tekinti profikarrierjét. Már akkor úgy nyilatkozott, hogy edzőként képzeli el magát a jövőben.

2021-ben fásultságra hivatkozva hagyta ott a Boca Juniorst, amelynél felnőttpályafutását elkezdte. Később sikeres volt a Corinthiansban, míg 2006 és 2015 között sorrendben a West Ham United, a Manchester United, a Manchester City, majd a Juventus játékosa volt.

AZ ANGOL BAJNOKSÁGOT HÁROMSZOR, A BAJNOKOK LIGÁJÁT EGY, AZ OLASZ BAJNOKSÁGOT PEDIG KÉT ALKALOMMAL NYERTE MEG.

Torinóból visszatért Buenos Airesbe, majd a kínai élvonalban szerepelt, 2018-tól pedig ismét a Boca Juniorst erősítette. A 2004-es athéni olimpián aranyérmet nyert Tévez az argentin felnőttválogatottban 76 alkalommal lépett pályára, és 13 gólt szerzett.

A játékos már 2020 novemberében úgy fogalmazott a közösségi oldalán, hogy az idény végén visszavonul.

Rovatok