Index Vakbarát Hírportál

A magyar válogatott játékost a német bajnok és egy Premier League-csapat is vinné

2024. október 11., péntek 10:16

Olaszországi sajtóhírek szerint már ajánlatot is tettek a hatszoros magyar válogatott labdarúgóért, Balogh Botondért Németországból és Angliából – szúrta ki a csakfoci.hu.

Az olasz Tuttosport nyomtatott lapszámában számolt be arról, hogy Balogh Botondért, a Serie A-ban szereplő Parma magyar válogatott védőjéért a német Bayer Leverkusen és az angol Brighton is érdeklődik. Sőt, állítólag a német bajnokcsapat, illetve a Premier League-klub ajánlatot is tett már érte. Ezt egyelőre egy hivatalos forrás sem erősítette meg, így csak sajtóhírként kell kezelni az információt – emeli ki a csakfoci.hu.

Mindenesetre a parmai védelem egyik oszlopával nagyot fordult a világ, hiszen tavasszal még az olasz másodosztályban futballozott, csapata feljutása óta viszont a jelek szerint komoly érdeklődők is lehetnek az ügyében. A 22 éves Balogh az idényben eddig 8 tétmeccsen (7 Serie A-bajnokin és 1 kupameccsen) viselhette klubja mezét, a válogatottban pedig összesen 6 alkalommal ölthette magára a címeres mezt 2021. novemberi debütálása óta.

A jelenleg is kerettag bekk a németek elleni szeptemberi Nemzetek Ligája-meccsen kezdő volt, majd a bosnyákok ellen a hajrára szállt be csereként.

A magyar labdarúgó-válogatott péntek este telt ház előtt csap össze Hollandiával a Puskás Arénában. 

Nemzetek Ligája
A liga, 3. csoport, további menetrend

3. forduló (október 11.)

4. forduló (október 14.)

5. forduló (november 16.)

6. forduló (november 19.)

Korábban

A keret

Rovatok