Index Vakbarát Hírportál

Lepje meg szeretteit néhány kattintással!

2017. december 24., vasárnap 08:06 | aznap frissítve

Képeslapot kapni jó, elsősorban azért, mert az ember tudja, gondoltak rá. Sajnos eléggé kiment a divatból, felnőtt egy generáció, melynek tagjai soha nem választottak lapot, és azt sem tudják, milyen íze van a bélyegnek. Egyszerűen túl nagy macera elmenni a postára, válogatni, megvenni, megfogalmazni, bedobni. Ráadásul az sem biztos, hogy megérkezik. Bezzeg egy online képeslap! Csak válasszon kínálatunkból, találja ki, hogy milyen felületen küldené, és már ott is van!

A Telenor támogatásával készült képeslapküldő alkalmazásunkkal gyorsan és egyszerűen okozhat örömöt szeretteinek, barátainak. Csak válassza ki, melyik lap szimpatikus, adja meg a címzett és saját nevét, valamint azt, hogy, milyen csatornán küldené. Mailben, cseten, vagy posztolja Facebookra - nem a felület a lényeg, hanem az, hogy gondolt a másikra. Ráadásul nyerne is? Ehhez nincs más dolga, mint megadni az email-címét.

Boldog karácsonyt kívánunk!
Brand & Content Brand & Content
A cikket a Brand & Content készítette a Telenor megbízásából, nem az Index szerkesztősége. Arról, hogy mi is az a támogatói tartalom, itt olvashat részletesebben.

Rovatok