Index Vakbarát Hírportál

Tükröm, tükröm mondd meg nékem: mi a legnagyobb gyengeségem?

2017. december 30., szombat 08:20

Emlékszik, hogy tavaly szilveszterkor az éjféli koccintás előtt mit fogadott meg, és hogy mikor feledkezett meg a saját magának tett ígéretéről? És azt vajon tudja, hogy jövőre milyen változtatásokra lenne a legnagyobb szüksége? Töltse ki tesztünket, és az eredményből megtudhatja, mire kell odafigyelnie 2018-ban, és hogy miért érdemes tartani magát az elhatározásához. A fogadalmak betartásában a Telekom által felkért szakértők és egy digitális segítőtárs – egy chatbot lesz segítségére.

A szilveszteri fogadalom szembenézés saját gyengeségeinkkel. Tesztünkből kiderül, hogy mire érdemes az újévben figyelnie, a Telekom által felkért szakértők pedig az eredményes változtatáshoz adnak tanácsokat.

És hogy a kitartáshoz is segítséget kapjon, egy erre a célra fejlesztett digitális megoldást ajánlunk. A chatbot a Facebook Messengeren keresztül kínál majd tanácsokat ahhoz, hogy elérje céljait. Segítünk tehát céljai meghatározásában, a kezdésben és a folytatásban egyaránt! 

Mi az a chatbot?

A chatbot egy program, amely a mesterséges intelligencia segítségével kommunikál velünk. Olyan gépi beszélgetőpartner, amely képes az emberi nyelven érkező információt értelmezni, és arra reagálni.

A Facebook Messengerben 2016-ban jelentek meg az első chatbotok.

A Csetrekészek chatbotokat Katus Attila, Kiss Ádám és Vecsei H. Miklós személyes tanácsai és tippjei alapján fejlesztették, így azok egyéni gondolataikat és saját stílusukat tükrözik.

Brand & Content Brand & Content
A cikket a Brand & Content készítette a Telekom támogatásával, nem az Index szerkesztősége. Arról, hogy mi is az a támogatói tartalom, itt olvashat részletesebben.

Rovatok