Index Vakbarát Hírportál

Mutatjuk, hogyan buliznak a magyarok augusztus 20-án

2021. augusztus 20., péntek 23:47

A Szent István napi ünnepségsorozat bőséges programot kínál a hosszú hétvégén. Hagyományos felvonulás és rendhagyó történelmi installációk mellett jut bőven látnivaló a gyerekeknek, a gasztrofelhozatalban a nyugodtabb ínyenc pikniktől az igazi magyaros csárdaételekig válogathatunk. Számos zenei, táncos eseményhez is csatlakozhatnak a programsorozatra érkezők - operettől a könnyűzenéig. Képösszeállításunkban bemutatjuk, milyen volt az augusztus 20-i hosszú hétvége első napja.

Talán nem túlzás azt állítani, hogy az idei augusztus 20-i ünnepség az év fesztiválos fénypontja. A Szent István Nap eseménysorozat szervezői szinte az egész fővárost belakták helyszínekkel és programokkal a Gellért-hegytől a Városligetig. Hogy egy kicsit megkönnyítsük a válogatást a hosszú hétvége programjai között, mi magunk is végiglátogattuk, hogy egy képösszeállításban mutassuk meg, milyen élmények várják azokat, akik Budapesten szeretnék megünnepelni az ország szülinapját. Vágjunk is bele! A programokról bővebben itt írtunk.

A cikket a Brand & Content készítette a HG Media megbízásából, nem az Index szerkesztősége. Arról, hogy mi is az a támogatói tartalom, itt olvashat részletesebben.

Rovatok