Index Vakbarát Hírportál

Ünnepre hangolódva

2022. december 21., szerda 00:10

A december kétségkívül az év egyik legjobban várt hónapja. Még a neve is kellemesen cseng a fülünkben, hiszen megannyi kedves emléket idéz fel bennünk: a várva várt Mikulás a szánján suhant képzeletünkben a havas tájon, a család pedig összegyűlt a karácsonyfa körül. Az elmúlt években azonban sokak bánatára elmaradt a fehér karácsony. Hogy a jövőben ne így legyen, mi is sokat tehetünk. Mutatjuk, hogyan!

Az év utolsó hónapja sokak számára talán leginkább a Reszkessetek, betörők! utazás előtti családi jelenetéhez hasonlít. A lelki szemeink előtt lebegő karácsonyi tévémaraton, süteményhegyek és pihenés előtt általában elég nagy a hajtás. Hiszen a december nemcsak az ünnepek időszaka, hanem az évzárás előtti utolsó hónap is, amikor a munkahelyeken mindenki szeretné lezárni a feladatait, ráadásul a szabadságok miatt erre nincs is feltétlenül elég időnk. Fontos azonban, hogy ilyenkor is tudatosak maradjunk, és ne hagyjuk magunkat sodródni az árral! Tartsuk a fókuszt azon, hogy mi a fontos és mi nem, tervezzük meg előre a napjainkat, hiszen ezzel nemcsak a pénztárcánk marad vastagabb, de a környezetet is kíméljük.

A cikk társadalmi felvilágosítás céljából létrejött, reklámcélokat nem szolgáló tájékoztatás, megrendelője a Philip Morris Magyarország Kft.

Rovatok