Index Vakbarát Hírportál

Időt és energiát spórolhat a Tesco szolgáltatásának a segítségével

2024. május 28., kedd 00:06

A szolgáltatások egy jelentős részénél egyre fokozottabban van jelen a gyorsaságra, kényelemre, hatékonyságra való igény. A Tesco reagál ezekre az elvárásokra, ezért folyamatosan bővíti Scan&shop szolgáltatásának elérhetőségét. A hűségkártyával igénybe vehető lehetőséget egy verseny kereteibe ágyazva mutatjuk be. Videó!

A kényelem, a zökkenőmentesség és a gyorsaság egyre inkább elvárás, amikor vásárlásról van szó. Nagyrészt ennek köszönhető az online vásárlás és ezzel összefüggésben a házhoz szállítás intézménye és növekvő népszerűsége. A nagy áruházláncok is reagálnak ezekre az igényekre, 2021-ben indult a Tesco Otthonról szolgáltatás, amely segítségével akár a kanapéról elintézhetjük a bevásárlást. Azonban sok embernek továbbra is igénye van rá, hogy kézbe vegye mindazt, amit a kosarába, majd a hűtőjébe tesz, azaz, hogy személyesen intézze a nagybevásárlást.

A Tesco Scan&Shop szolgáltatásának és applikációjának célja, hogy a vásárlás kényelmes és gyors legyen az áruházakban. A használat során a termékek vonalkódját rögtön beolvashatjuk egy szkenner segítségével (ezeket az áruházak bejáratánál találjuk), de ez akár saját mobillal is megtehetjük, miután letöltöttük a megfelelő applikációt. A szolgáltatás előnye, hogy az aktuális végösszeg, illetve a Clubcard tulajdonosoknak biztosított extra kedvezmények is folyamatosan nyomon követhetők, ellenőrizhetők menet közben. Mivel az árukat nem kell a kasszánál kipakolni és egyesével beolvasni, miután levettük őket a polcról, akár azonnal a saját táskába, szatyorba lehet őket tenni. A sorban állást, a hosszú percekig tartó várakozást pedig úgy lehet a leginkább elkerülni, ha az önkiszolgáló kasszáknál bonyolítjuk le a fizetést. Ez csupán annyiból áll, hogy beolvasunk egy kódot a kassza monitoráról, utána pedig kifizetjük a szükséges összeget kártyával vagy akár készpénzzel.

Fontos kiemelni, hogy a szolgáltatás használata csak hűségkártyával lehetséges, viszont június 5-ig a Scan&shop vásárlások után dupla Clubcard pontot ír jóvá a Tesco.

A promócióban részt vevő áruházak listája itt érhető el.

A gyors és könnyű használat bemutatása céljából elkísértünk két Tesco-vásárlót, Csongort és Olivért a bevásárlásukra. Olivér rendszeres használója a Scan&shop szolgáltatásnak, Csongor viszont idegenkedik az újításoktól. Versenyre hívták egymást, hogy eldöntsék, melyik megoldás a hatékonyabb. A rendhagyó megmérettetés részleteit a videóban találod.

BRAND & CONTENT Brand & Content

A cikket a Dialogue Creatives készítette, a Tesco  megbízásából, nem az Index szerkesztősége. 
Arról, hogy mi is az a támogatói tartalom, itt olvashat részletesebben, ha üzenne nekünk, ezen a címen elér minket.

Rovatok