Index Vakbarát Hírportál

A gondoskodó "Családos" karakter

2018. november 1., csütörtök 07:58

Képzeletbeli dobogónk második helyén a „Családos” karakterű olvasóink állnak, 4446 kitöltővel.

Ez a típus odafigyel az egész család kiadásaira, számon tartja azokat, így pontosan tudja, mennyit költenek a különböző szolgáltatásokra. Nem egyszerű összehangolni a család igényeit és kiadásait. Egyik szemét mindig a friss ajánlatokon tartja, és nem riasztja el a szolgáltatóváltás lehetősége sem. A másik szeme a családon van, hogy mindenki elégedett-e azzal, amilye van. Nem bánja, ha több helyről kell megvennie a szolgáltatásokat: megéri képben lenni, hogy ki mit ajánl, bár ez elég fárasztó.

Kvízünk szerint a „Családos” karakter pontos kimutatást vezet költéseiről, mert „kénytelen”. Bár inkább neten néz sorozatokat, tévére is előfizet, mert a „gyerekek és a nagyi miatt muszáj”. Imádja az akciókat és a kedvezményes ajánlatokat, hiszen “rengeteget spórol vele”. Szívesen használja telefonálásra a mobilappokat is, a választása „attól függ, mi a célszerűbb. A nagy családi hívásokat videócseten, menetközben mobilon, van, amit meg vonalason” intéz.

BRAND & CONTENT Brand & Content

A cikket a Brand & Content készítette az Telekom megbízásából, nem az Index szerkesztősége. Arról, hogy mi is az a támogatói tartalom, itt olvashat részletesebben.

Rovatok