Index Vakbarát Hírportál

Nyilvánosan vetkőzött a rédei polgármester

2010. szeptember 5., vasárnap 09:58

Egy sztriptízshow résztvevőjeként színpadon vetkőztetett, nyalogatott egy táncosnőt a Komárom-Esztergom megyei Réde polgármestere. Pölöskei József a településen tartott motoros találkozó egyik rendezvényén mutatta be erotikus képességeit, amit gy néző mobiltelefonjával rögzített, majd fel is tette a Youtube-ra. A szabados polgármester egy személyben díszpolgár, presbiter és a Hír Tv szerint az MSZP-s Keleti György „jobbkeze”.

Rédén néhány hete rendezték meg a triciklik és a háromkerekű motorok 10. nemzetközi találkozóját. Európa távolabbi országaiból is érkeztek trike-osok a fesztiválra, ahol többek között papi áldást osztottak az egyedi járművekre. A programjában sztriptíz show is szerepelt, amelyen részt vett a község polgármestere is. Szereplését többen is rögzítették.

Az egyik helyi lakos a Hír Tv-nek nyilatkozva azt mondta: „egy idő után megjelent fenn a színpadon, kapott egy bilincset, összekötötték a kezét, leültették a székre, ott bizonyos pózokat mutatott be vele a hölgy, és akkor a végén elkezdte vetkőztetni, nyalogatni, olajjal kenegetni a testét, hát, ezek mentek”.

A Youtube-re feltett és azóta – "az általános szerződési feltételek megszegése miatt"  – már el is távolított felvételeken jól látható volt, ahogy a táncosnő a polgármester fejére húzza a melltartóját, majd félmeztelenül az ölébe ül.

A polgármester 1990 óta irányítja a települést, presbiter és a Réde díszpolgára is egyben. A Hír Tv-nek nyilatkozó helyiek szerint ráadásul ő volt a jobb keze a térség korábbi országgyűlési képviselőjének, a szocialista Keleti Györgynek, tény viszont, hogy 2006-ban szerepelt az MSZP megyei listáján, de végül nem került be a Komárom-Esztergom Megyei Közgyűlésbe.

Pölöskei József a hírcsatornának azt mondta, magánügynek tekinti a szereplést. „Ha a Hír Tv ezzel akar foglalkozni, megmondom őszintén, engem kicsit felháborít, de én nem kívánok vele foglalkozni” – fogalmazott a település független polgármestere.

Rovatok